24 Kasım 2011 Perşembe

25112011

yaşasın! bugün günlerden neşeli cuma. ne uzun bir haftaydı bu heyhat! biraz dinlenme, biraz eğlenme biraz dinginlik ister bu beden.

yine bir haftasonu gezisi..kalabalıkca biraz..çok insanla yaptığımız eğlenceli bir gezi. hadi, Bursa'ya doğru..



pek çok yer görmek isterim ben. heryer benimdir bana göre. sadece kendi şehrimle,kendi vatanımla yetinemem, dünyayı almak isterim ellerimin arasına.. kim sınır koyabilir ki buna! kim karşı durabilir..ben bu dünyaya aittim,bu dünya da bana..



bu düşüncelerle,daha önce gitmediğim, ancak 'yolu düştüğünde görülebilecek' yerlere, görmek,tanımak istediğimiz için gittik..



alıştığımız metropol insanından çok daha farklı, bambaşka insanlarla tanıştık. ikramlarını kabul ettik,sohbet ettik fotoğraflar çektik..ilk defa gördüğünüz insanlarla paylaştıklarımız öyle sade,öyle içten ve samimiydi ki, kocaman modern şehirlerimizde yaşarken nasıl yalnız olduğumuzu, yabanileştiğimizi, duygusuz ve duyarsız olduğumuzu fark ettim.ne acı..




çokca da eğlendik, büyük bir ağaç gövdesini taşımaya çalışan teyzelere yardım ettik, tanrım! 3 genç taşıyamadık, nasıl çelimsizmişiz biz!! :) güzel gözlü eşşeğe dördüncü denememde binebildim :) dedim ya, çokca eğlendik..




mutlu ve yorgun ayrıldık bursa'dan..bir daha ki gezi planını organize ediyoruz şimdi.deniz kenarı ucra bir yer olsun diye bastırıyorum :) umarım.. şimdilik, tschüss..

1 yorum: