30 Kasım 2011 Çarşamba

bir dini, klitorist ile beslemek!



Kadın sünnet edilir mi?
Ediyorlar. Uzun yıllardır ediyorlar. Hem de bunu Allah adına yaptıklarını söylüyorlar.

Fotoğrafta; Annenin kız çocuğunu kandırarak, bir ebe kadının evine götürülüşünü görüntülemiş muhabir önce. 7 yaşındaki Şilan, pırıl pırıl gözleriyle gülümsüyordu ilk başta. Çünkü annesi onu bir doğum günü partisine götürdüğünü söylemiş. Sonra vahşet başlıyor. Yerler kan olmasın diye kir içinde bir muşamba serilmiş. Enfeksiyona karşı ise bir şişe kolonya var odada.

Sonra; Yüzünde iğrenç bir ifade olan ebe kadın eline paslanmaz çelikten jileti alıyor.
Şilan’ın henüz gelişmekte olan klitorisini kesip ayırıyor bedeninden.

Sonra…

Hikayenin sonrası çok korkunç olacak Şilan için. Çocukluğunda kendine günlerce acı çektiren cinsel organından nefret edecek. Kadın olmaktan hiç hoşlanmayacak. Evleneceği adam seksten zevk alırken o alamayacak. Kız çocuğu doğurmaktan ödü patlayacak, çünkü aynı kötü şeyin onun da başına geleceğinden emin Çünkü Kuzey Irak’lı Kürtler arasında çok önemle uygulanan bir gelenek bu.

Şilan acıyla sünnet edilirken toplum rahat bir nefes alıyor. Erkek egemen düzen rahat bir nefes alıyor. Çünkü artık Şilan kendi zevki için değil, kocasının zevki için seks yapacak. Çünkü onlara göre artık Şilan’ın namussuzluk yapması mümkün değil.

Çünkü artık Şilan, kadın değil bir köle.

1 yorum:

  1. off sabah sabah niye okudumki şimdi ben bu yazıyı, bildigim ama unuttugum şeyleri niye hatırladımki..
    allah adı altında bunu yapanların allah belasını versin, o her karıyı götürürüm gözüyle baktıkları cinsel organları ellerinde kalsın topunun!
    oyyyhh dıkandım resmen! :(

    YanıtlaSil