7 Şubat 2012 Salı

home sweet home!

kapısı sadece misafir geldiğinde açılan, ağır koltuk takımları, vitrinler, gümüşlükler duvarda olmazsa olmaz koca aynası olan salonlar.. ah hadi ama!!






yeni gelin ceyizi! hatta taşlı tuşulu kadife, deri karışımlı mobilyalar, ağır perdeler!! 85 parça gümüşlük takımı, cam rafları led aydınlatmalı, kapak tutacakları taşlı maşlı!! hayatını mobilyalarla ağırlaştırmaya, meşgul etmeye neden bu kadar çabalıyorsun!? herşey bu kadar abartılı olmak zorunda mı yahu..oturmaya kıyamadığın bir koltuğu neden alırsın ki?? ya da tabak çanak sergilemek için alınan vitrin ne gereksizdir!

benim salonum; bir tane üçlü koltuk,tv, bol dvd,kitap, iki bank bir yemek masasından ibaret. iki kişiye yetecek kadar. misafir gelince ne mi oluyor? onlar koltukta oturuyor ben bankta,ya da yerde.. daha samimi değil mi? ya da daha rahat?..

yukardaki örnekler ne kadar eğlenceli değil mi? böyle bir eve gitsem,sanırım hiç sıkılmam! saatlerce inceleyecek bir sürü obje var.müze gibi :) kesinlikle bir gün evimi bu hale getireceğim!

sooo sweet :)

2 yorum:

  1. piiff 2 gündür mobilya bakıyoruz sevgilimle, bakmaktan ve gülmekten öteye geçemedik D: ben 31 yaşımda halen varaklı koltuğun üretildiğini ve binlerce liraya satıldığını görmenin şaşkınlığı içindeyim ((: ledli cam raf değilde ledli koltuk gördük, herbir koltuğa farklı renk alıp tavandanda bir discoooo topu sallandırsak fena olmaz diye düşünmüyor değiliz hani (: mandallara foto asma fikrini kesinlikle tuttum..

    YanıtlaSil
  2. biz millet olarak şaşayı seviyoruz. Maksat dostlar pazarda görsün! :))
    ledli koltuk ne yaaa :)) off!
    sevgilinle sen eminim daha sıcak bir mekan kuracaksınız kendinize ^.^

    YanıtlaSil