16 Şubat 2012 Perşembe

post- it





Pinkcan'dan bu şarkıyı en son dinlediğimde lisedeydim.
bugün nerden ve nasıl geldi aklıma bilmiyorum, üst üste 25 kere dinlemiş olmalıyım. Aslında pek sevdiğim bir şarkı ve de klip. neden aklıma gelmemiş onca sene, hiç bir fikrim yok. al sen de hatırla..

***

**Cumartesi berk geliyor ( <3 ), bir hafta kalacak sadece ( :( ) önümüzdeki haftanın tamamını izin almak ister bu gönül! yan odada ki müdürün orta parmağını görür gibiyim. yalandan hastalanıp, en azından 2 gün rapor almaktan başka çağre bırakmadın bana ey kapitalist sistem!

**Greenpeace, yıllar önce kaybettin güvenimi!

**Bazı blogger kızlar,' bloğumu takip et, twitterdan takip et, facebooktan takip et, tüm sayfalardan reklamımı yap' şartlarına karşılık türlü hediye çekilişleri yapıyor. Apacık rüşvet!

**kendime aldığım her kitabı hediye paketi yaptırdığım doğrudur.

**kitap demişken, yeni bir kitabı okumaya başladığımda, hep aynı paniniği yaşarım; 'karakterin adını aklımda tutabilcem mi lan, dur bakim bu kimdi (dön ilk sayfaya)? hay allah anlamıyorum, bi daha oku şu cümleyi..!' gibi..ama  ortalama 15. sayfadan sonra hakim oluyorum mevzuya.

** Nicola Kidman'ın ifadesinde beni rahatsız eden bir soğukluk var.

**bugün ki 25 tane adama karşılık tek başıma verdiğim facebook direnişinde ki son yorumum; 'oha can! bu afiş, çocuk ve kadın istismarına karşı tasarlanmış bir afiş. gözlerini kuku bürümüş! istismarı bile destekliyorsun..saçma ve aptallık. fazlasıyla cinsiyetci! bence gay barlara takılmalısın! bu kadar aşağı gördüğün cinsle paylaşımların olmamalı,tehlikesin çünkü ve de iki yüzlülük. ne dersen.' feminist değilim, ancak günümüz adamları kadınları fazla mı aşağılıyor!? 

**acaba, first lady mi olsam?



6 yorum:

  1. lisedeyken ben de çok dinlerdim bunu :D teşekkürler hatırlattığın için.

    rüşvet meselesi ilginç, hiç bu açıdan bakmamıştım.

    kitap karmaşıksa bi de isimleri telaffuz etmesi zorsa normaldir o yaa, bana da oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana öğle geliyor, ama hadi daha kibarcasını sölim 'blog lansmanı' olsun :)

      Sil
  2. şart şurt koşmadan tiyatro bileti dağatan ve buna rağmen kimsenin başvurmadığından şikayetçi olan bi blogger arkadaş geldi aklıma (: nicole kidmanda balmumu heykel gibi, birden canlanıp böö yapçakmış nebliyim parmağını gözüme sokucakmış gibi geliyor D:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmiyorum, yani bence hediye karşılık beklemeden verilmesi gereken birşey,
      o yüzden tamamen samiyetsiz buluyorum ama, arkadaşını ayırmak lazım.
      bence gayet hoşmuş yaptığı..

      Sil
  3. hoşgeldin BErrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkk!!!! :)

    YanıtlaSil