3 Mart 2012 Cumartesi

başlık ne olsun bilmiyorum başlığı.

kaçıncı cumartesi bu dışarı çıkmadığım! hayır söyle sormalıydım, enson ne zaman dışarı çıkıp birşeyler yaptım! kalabalık arkadaş grupları nereye gitti!!?

20 milyon insanın yaşadığı bir şehirde tek başına evde oturup blogla haşır neşir olmak nasıl bir yetenek, hayır yanlış kelime düzeltiyorum; nasıl bir SEÇİM!

üşengeçliğimin meyvelerini topluyorum. bana müstehaktır bu sevgili pek saygılı okuyucum!



gerçi yadırgamamak lazım. şuan kalabalığın içindeki insan da bunu düşünüyor, eminim. n'oluyor bize! çağın vebası mı diyorlardı bu vahşileşmeye!? düşünsene,

milletce cumartesiden cumartesiye sevişen insanlarız.! en müsait zaman! tüm hayatımız 'ertesi güne' programlanmış.

bir haftanızı gözden geçiriniz..5 gün birbirinin aynısı. birilerine para kazandırmak adına kahrolarak yatağından çıkmak ve bütün gün deli gibi çalışmak zorunluluğun..sırf o erken uyanmalar için bile saygıyı hakediyorum/ediyoruz!





sosyalist damarlarım kaynadı yine! işçiye, emekçiye saygı duymayı öğrenecek koca popolu burjuvalar!!

neyse, başka birşeylerden bahsedicektim, ucu buraya geldi. siyasi düşüncemle pek uyumlu olmayan fotoğraflarım garip oldu. fotoğraf piç etme yeteneğimide görün işte.


 bu arada eski 'fotiler' :) bunlar. uzuun uzuun saçlarımın olduğu zamanlar! neredeler!!! :/

kadın olmak demek, 5 yıl boyunca 'saçımı kestirim mi yaeee??' diye etrafındakilerinin beynini yemek, kestirdikten sonra 5 yıl boyunca 'niye kestirdim yaeee!' diye etrafındakilerin beynini yemektir. garip bir betimleme oldu ama sittir et kadınlar anlar! erkeklerde düşünsün gece boyu ne demek istediğimi.

ben gidiyim film izliyim en iyisi. 'one day''in kitabını almıştım..yeni başladım okumaya..filmi çıkmış amk, bende ki hıza gel...

sen de anlattıklarımı fotoğraflarımdaki mimiklerimde ara. bir umut belki bağdaştırırsın :)

güzel cumartesiler..


3 yorum:

  1. canım arkadaşım önce fotoğrafların şahaneliğinden bahsedeyim,ayıla baktım,sen ne güzel bir varlıksın öyle,her karede de başkasın tıpkı içimizdeki milyonlarca biz gibi ve sen o milyonları her fotoğrafta ortaya çıkarıyorsun,helal!!
    ikincisi,şu anda öyle bir dönemdesin ki dik bir yamaçtan aşağı doğru iniyorsun ve sakın merak etme çok yakında da Güneş'e doğru tırmanacaksın,bak zaten baharda da geldi,Güneş hep tepede olacak!!
    iş iş iş!!sadece hayatımızı idame ettirmek için yaptığımız bir eylemin bu kadar zor olması,meşakkatli olması ve herkes ekmek parasının peşindeyken omurgasız adamların karşına çıkıp buna taş koyması,Allah'a havale ediyorum!!
    3 vakte kadar çok güzel bir işin olacak,bu da sana baktığım faldır!! :)
    iç huzur herşeyden önemlidir,gençsin,yeteneklisin,şimdi cesur olmazsan ne zaman olacaksın ki,istifalar bazen iyidir,iç huzur daha önemlidir,üzülme!!
    filmden yorumlarını beklerim ;)
    haftasonu dinlemek bazen daha iyidir ;)
    sana kocaman sarılır,bir de kocaman öperim :)
    hı bi de seni severim :)

    YanıtlaSil
  2. sensin o harika güzel!!! :)
    beni gördüğün gibi görüyorum senide :)
    o farklı çıkma tiyatrodan gelen bişi yaaa istersen maymun da olurum, olim mi ^.^

    evet, cok zor hemde okumuşsundur, bir de iş yerinde peydah olan mevzular var! of ulann!!
    yarın işe gitcem diye yemin ederim şimdiden ızdırap cekıyorum!

    filmi bugün izledim, izle mutlakaa çok iyiydi!

    ben daha çok sarılırım! daha çok öperim! daha çok severim!

    muck

    YanıtlaSil
  3. şimdi öncelikle senin o güzel suratını ortasından öpmek istiyorum, ki bu orta bölge ortalama olarak o fındık burna denk geliyo:) kadının dibisin bebeyim!
    iş rutini, "yaşamak için çalışmak" degil de "çalışmak için yaşamak" anlayışı, bunun içinde boğulan ama mecburiyetten uymak zorunda olan bizler.. seni o kadar iyi anlıyorumki.. iş yerinde nasıl bi sorun yaşadın da sıkıntılara girdin bilmiyorum ama bir sonraki işin de yine aynı rutin içine sokacak ve sıkacak seni. mükemmel iş diye bişi yoktur tıpkı mükemmel eş de olmadıgı gibi..
    canını hiç birşey icin sıkmaya gerek olmadıgını söyleyebilirim, zira sen üzülsen de üzülmesen de hayat devam ediyo, kimse degismiyo, düzen aynı düzen, insanlar aynı.. en hindistan cevizlisinden, en karamellisinden yaşamaya bak hayatı sen ;)
    bide One Day i izledikten sonra Erman'la sıkıca birbirimize sarılıp agladık desem sanırım yeterli olur.. sevgilinin degerini anlamak, varken kıymetini bilmek için mutlaka izlenmesi gereken bi film..
    ha bide öptüm tabikisi ^_^

    YanıtlaSil