29 Mart 2012 Perşembe

post-it


DİNLE!

** Son tanıdığım görgüsüz kız kafasındayım; telefonum çok android. bu arada, instgramla beraber kedi mi veriliyor? Hayvan eşantiyon mu?

** Dün 'Dünya Tiyatro Günü'ydü. kutlu mutlu olsun.

** 'Blogumun bilmem kaçıncı yılının kutlanması ^.^' postlarına anlam veremiyorum. ben doğum günümü kutlamaya acizim, millet blogunun yıl dönümüne partiler veriyor. kafanız mı güzel!?

** Bir de, 'new in' postlarına takığım. bu ne görgüsüzlük! hayır, yeni aldığın bir nesneyi kullanırken fotilemen değil mevzu, 'bunu yeni aldım' diyip zoom üstüne zoom yapıp anlamsız fotoğraflarda neyin nesi?

** Evet, ben de, bilgisayarım takıldığında sizin gibi mouse ile ekranda daireler çiziyorum. :)

** Hanımlar!!! Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte!

** İnsanları görüntüsüne,kılığına, düşüncesine göre eleştirme haddini bulmam kendimde ama, bir blogger kızçe var, dikkatimi çekiyor, moda üzerine iddalı yazılar yazıp, 'ben bilirimci' tarzıyla at koşturuyor. halbu ki 'bugün ne giydim' postları ölesiye rüküş, ölesiye sikko. isim vermiycem, takibimde de değil zaten. ama buralarda bilindik bi kızçe.

** Akşam olsa da eve gitsek..!

** Düzenli 'zaytung' okuyucusuyumdur.

** Fıkrasına gülünmeyen adamın yaşadığı travmayı hanginiz yaşadınız bugüne kadar! ha?

** Ne garip bir dönem yaşıyoruz. tanımadığım insanlarla birşekilde bir ortak noktam var!;  hallo wir haben 36 gemeinsam freunde, darf ich rein kommen?

** Sakız bir müzik aleti değildir,dikkatli çiğneyin! lütfen.

** Şiddetli anlaşamıyoruzluk.

Hava da miss gibi zaten.

öperim okuyucu.
:)

15 yorum:

  1. bu kafada kaç insan kaldıki anacım. keşke senin gibi okuyup okuyup hiç bitmesin dedigim bi kaç blogger daha olsa, canım sıkıldıkca açıp okusam keyfim yerine gelse.
    bu arada laf aramızda ben o kızçeyi biliyo olabilirim sanki. yada aynısından bitane de benim tanıdıgım var, öyle de diyebiliriz. kafalarını tokuşturalım istersen :)
    oldu yine görüşelim, sen not almaya devam et güzel oluyo böyle okuması.
    okumalık, böyle üstünde bişeyler yazan yazıları seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha aynı kişi sanırım :)) dedikodu yapmayı da hiç sevmem amaa :PP
      kendi kendilerine tokuşsunlar! zahmete luzum yok ama abicim öyle büyüklükler yapmaya ne gerek var anlamıyorum da.
      mini mini cansın sen. kadının dibisin sen! ahuahua bu lafı kim peydah ettiyse gelsin ulann!
      muck muck

      Sil
  2. ahahha..Sinan gibi konuştun yani kocam :) new in postları yaptığımda da aldığım şeylerin markalarını postun altına yazdığımda da her seferinde 'ya Meloş ne kadar ayıp,cık cık cık,hiç hoş değil'nidalarıyla kafamı ütüledi,ben de artık yapmıyorum ama ara ara neyi nerden aldığımı üşenmezsem yazıyorum :)hoş benimki ne aldığımı sergilemekten ziyade posta konu,bana fotoğraf çekmek için bahaneydi :)) baktım ben moda blogu falan değilim,neyin peşindesin Fido,boşver,dedim :))hava burda da misss gibi,21 C,şu anda Güneş başıma geçmesin diye storu indirdim :)
    keşke yakınımda olsan,seni her seferinde daha çok seviyorum,bi de gariptir özlüyorum :)
    Dünya tiyatro günün kutlu olsun güzel tiyatrocu bağyaaann :)
    Öperim seni :)

    p.s.Argan yağı cepte,topuz süngeri hala aranıyor,bulunur bulunmaz kargo yapılacaktır,fyi.!anasını satayım süngere kıran girdi!!hiç bi yerde yok!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah sinan'a selam olsun o vakit :)
      ya hayır, yani ne bileyim şey gibi bu, hani çocukken muz yemezdim sokakta, pahalı bazı çocuklar yiyemiyor diye. belki gereksiz bir incelik ama onun gibi geliyor. ha ama,nerden aldığını falan yazmak garip değil, kaldı ki hoşuma giden birşey olduğunda bakıyorum yazılmış mı diye..bilgilendirme o! :)
      keşke olsam. ne güzel olurdu..bende de oluyor o :) bir iki gün yazmayın 'nerdelerr!!!?' diye sürekli bloga girip çıkıyorum.
      çok teşekkür ederim ^.^

      p.s adı batsın o topuz süngerinin! gençliğimi yedi!! yorma kendini, denk gelirse alırım artık :)

      öpcüklerin en büyüğü!!!

      Sil
  3. Postun sonunda bir iyi niyet göstergesi olarak bizleri öptüğüne göre ben de bundan cesaret alıp sizi bloğuma davet ediyorum :) hem çekiliş filanda yok baştan söyleyeyim :))

    YanıtlaSil
  4. Bu post-itler cok sahane oluyor yahuu. Ama ben bilemedim kim o ahkamci tuhh :) ama benimde hayretler icinde kaldigim bi durum var birbirinden pahali marka canta ayakkabi ne varsa gostermek bi gun degil iki gun degil hep ama yuhhh yani! Ayyy ilk blog dedikodumu yaptim cok heyecanliyim Yeliz :))
    Sakiz konusuna da siddetle katiliyorum katil olabilitemi yukseltiyor o ses!

    YanıtlaSil
  5. aahhahah :)) yerim! :) sanırsın bir lady bir kate meddleton :PP
    ya tamam dedikodu değilde, eleştiri diyelim :)))
    o sakızı çıkartıp, burun deliklerinden sokup beyniyle birlikte kulaklarından çıkartmak gibi istekler uyandırıyor bende de :))
    öperler

    YanıtlaSil
  6. şöyle kafamdakileri toparlayıp yazsam bende ancak bunları yazardım sanırım sn yazıcı :)
    tebrik koydum çok feci öptüm bye :)

    yesilkremalimorkek.blogspot.com

    YanıtlaSil