1 Mayıs 2012 Salı

fabrika kızı

gutmorning şanzaynn

cümleten, emeğinizin bayramı 1 mayıs kutlu mutlu olsun.

efenim, ben de gündüz Heybeliada'da bahar bayramını, akşamı Grup Yorum konseriyle 1 mayıs'ı kutladım..

mevzu bundan ibarettir yani. lensi açılırken traktör sesi çıkaran fotoğraf makinam hepten nalları dikmiş durumda. telefonla fotiledik ancak uzun mesafe bi halta yaramıyo! piksel piksel  belalar kendilerine.

yazcak bişeyim yok.
bu hafta mala bağladım. iş,tatil,iş durumu bünyemi çökertti.

gittim.
öperim..

şunu da tıklayıver!









10 yorum:

  1. negsel bir etek, negsel bir kadın (:

    YanıtlaSil
  2. ohhh sefan olsun Yeliz'im,harabe yerlerde fotoğraf çektirmeye bayılırım,seninkiler de telefonla olmasına rağmen gayet başarılı.çiçekler de enfes senin gibi :) bi de saç süngerini buldun mu bana mı öyle geliyor?
    bi de özledim sesini,arayacaktım ama baktım saat 10'a geliyor,geç oldu dedim,artık yarına :)
    öperim seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorumm..heybelide harabeye dönmüş bir otel! harika bir yerde.. içine girip oda oda geziyorum her defasında..düşünsene bir sürü insan bir sürü şey yaşamış orda..böyle yerlerde hep bunu düşünüyorum :) yaaa o ağacın altında bi saat oturdum, cennet gibiydi..araba sesi yok şehir gürültüsü yok,doğayla içecesin öyle huzurlu ki. büyükada daha revaşta insanlar arasında ama orası çok deforme oldu. heybeli, hala bozulmamış..bi de adada hiç cocuk yok sanırım, tüm erik ağaçları dolu doluydu :) dadandım hepsine :)
      süngeri ozy bulmuş :)) ben tırım tırslak arıyodum ya, iş yerindeki bayanlardan birine aldırtmış sanırım ^.^
      bi de ben de çok özledim. evde geleneksel kesik internet günleri yaşıyoruz, iş yerindede yogunum cok girip yazamıyorum, öyle okuyup çıkmak durumunda kalıyorum :(
      çok daha öperimm beybii beybiiii :)

      Sil
  3. Güzel ortam yakalamışsınız, iyi bir makine olaymış tadından yenilmez fotolar olacakmış ama gene de başarılı bence :) Nedir o patikada ki PAN durumu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de ne güzel! keşke olaymış bolat yaeee çok hayıflandım :/ bi de küçük çocukların elinde makina görünce böyle bir kıskanclık aldı beni :P o patikada huzur ve mutluluk tavan yapmış, kelebek taklidi yapıyorum :)) ormanlık yer ve deniz neselendirir beni :))

      Sil
  4. fotoğraflar güzel ortam güzel sen güzel :)

    YanıtlaSil
  5. yer bulamamışın kendine

    YanıtlaSil
  6. İnşaat sektörü canlanmış :)))

    YanıtlaSil
  7. bu harabeyi nerden bulduysan cok da iyi etmişsin yelizim havasını yedigim kadın! ulan allahtan fotograf makineniz arızaya baglamıs da telefonla cekmişsiniz haaaa, bu ne güzel bi çekim olmuş, onlar nasıl kompozisyonlar öyle hallam yareppim ^_^
    bide o dibinde oturdugun agacı cok biyendi ben, zaten bana cicek böcek olsun gerisi teferruat:)
    ya sen niye yazmıyosun artık be kadın, kendini özleterek bişeyler ispatlamak niyetindeysen hadi çok oldun artık çık ortaya. yada elma mı demem gerekiyo ortaya çıkman için hı? :*

    YanıtlaSil