7 Ağustos 2012 Salı

yazıp yazıp silmeye başladım yine.

düğüm düğümüm.

annelik duygusu taşınması ağır, çok ağır bir yük omuzlarında.
seve seve taşıdığın bir yük.

canımın en içi acıyor.

'ama ben seni özlüyorum anne'

ben de oğlum, ben de..

ne garip,

bu saçma durum içinde en mantıklı olanı seçmeye çalışıyorsun.
tüm bencilliği ve acıyı içine en içine sokacak şekilde minik bir insan hayatı önüne siper ediyorsun kendini.

3 koca yıl!

o'nun güzel bir hayatı olmalı. medeni şartlarda, eğitim alabileceği okullarda okusun.

açık söylüyorum, kahroluyorum!

iyi imkanlar sunabilecek güçte değilim. o güçte olsam bile etraftaki insanları iyi insanlar yapabilecek meziyete hiç sahip değilim.

....

tüm bu mantıklı bahanelerin en altında bir el sıkıyor işte boğazımı, şuan onun için senden önemli neye ihtiyacı olabilir!!

Allah kahretsin.

gitme çocuk..
gitme.

6 yorum:

  1. Bazen en sevdiklerimizin hayatına bize ihtiyacları oldugunu bile bile uzaktan bakmak en doğrusudur.Özleriz burnumuzun direği titrer yoklugundan yutkunacak gibi oluruz ama bi türlü yutamayız o akışkan tükürüğü ahh o özlem yok mu hep o sebep buna.Zaman yelizcim zaman geçmez gibi yapıp çaktırmadan öyle hızlı geçiyor ki üzülme onun başarılı ve mutlu günlerini görünce herşey farklı olacak hayatında ınan bunaa..

    YanıtlaSil
  2. Allah bahanelerinizin olmadığı daha iyi şartlarda kavuşturşun sizi yelizcim.

    YanıtlaSil
  3. hüfff...her ne kadar tamamen seninle aynı frekansta olamasam da, bi anne gibi yaklaşamasam da olaya, az çok hissedebiliyorum içindeki karmaşayı, ikilemleri üçlemleri..
    ama bak kendin de söylemişsin, onun daha iyi imkanlarda yaşaması, en azından egitimini iyi sartlarda tamamlaması lazım. bu onun için en iyisi. ve evet malesefki sen bu süre zarfında üzüleceksin bi parça, oğluşun da özliycek seni.
    keşke bu kadar üzmesen kendini, ben seni eglenceli görmeye alışmıştım, havalarda uçuşan, zıplayan hoplayan yelizi özledim.
    hadi toparlan kadın! hadi ^_^

    YanıtlaSil
  4. üzülme diyeceğim olmayacak,sabret diyeceğim olmayacak,ben de annemi hafta bir kere görerek büyüdüm diyecek seni teselli etmeyecek...Tek tesellin iyi bir gelecek veriyor olmanın huzuru olacak belki,o da ne kadar olursa,olduğu kadarıyla Yeliz'im olduğu kadarıyla...
    seni seviyorum,Berk'i de :)

    YanıtlaSil
  5. YA manyakmısın şuan kendimi bıraksam salya sümük ağlayabilirim.Benim annem meleğim elinden gelenin en iyisi yapıp bana imkanlar sundu.Ben ise ya değerlendirdim ya değerlendirmedim.Bu tamamen çocuğun elinde olan birşey.Dağın başındada olsan yurtdışında en iyi ülkede olsan En süper okulada gitsen yada bir köy okulunda okusan tamamen çocuğun imkanları değerlendirmesi ya da nekadarını istediğiyle alakalıdır.ama Ben şuan şunu diyebiliyorum 26 yaşıma kadar annemi doya doya yaşadım,çok öptüm çok kokladım içime içime çektim ve bende çocuklarıma annem gibi anne olacağım.Bir çocuğun yanı ne olursa olsun annesinin yanı diyorum.Nolur kızma bana.Ama sizin yani annelerin hiç bir ikameniz yok yelizim.Siz gittikten sonra böyle bu dünyada bk gibi kalıyoruz işte .Oyüzden berke sana sen berkeye bol bol doyun en ii arkadaşı ol senide çok seviyorum.napalım bende annesine hasret kalmış bir çocuğum işte.

    YanıtlaSil
  6. Hangi iyi eğitim hangi iyi şartlar anne sevgisinin yerini doldurur, hangi iyi niyet bir annenin evlat sevgisini bastırır Yeliz! Kusura bakma amacım yaranı kaşımak değil, umarım daha çok vakit geçirirsin evladınla :)

    YanıtlaSil